درمان لکنت زبان با دعا


دعاي لکنت زبان


براي درمان لکنت زبان، دعاي لکنت زبان زير را نوشته و برگردن شخصي که لکنت دارد بياويزيد، انشالله که زبان وي باز شود.


«ما لکم لا تنطقون اقرا باسم ربک الذي خلق خلق الانسان من علق اقراء و ربک الاکرم الذي علم بالقلم علم الانسان ما لم يعلم لا يتکلمون الا من اذن له الرحمن و قال صوابا انطلقنا الله الذي انطق کل شيء ففهمناها سليمان».


در صورتي که کودک شما دير به سخن درآمد سوره اسراء را با زعفران و مشک نوشته و در آب انداخته و به کودک بدهيد.


 


درمان لکنت زبان با قرآن


دعاي لکنت زبان حضرت موسي


«وَ إِذْ نادي‏ رَبُّکَ مُوسي‏ أَنِ ائْتِ الْقَوْمَ الظَّالِمينَ. قَوْمَ فِرْعَوْنَ أَ لا يَتَّقُونَ. قالَ رَبِّ إِنِّي أَخافُ أَنْ يُکَذِّبُونِ. وَ يَضيقُ صَدْري وَ لا يَنْطَلِقُ لِساني‏ فَأَرْسِلْ إِلي‏ هارُونَ».


«و (ياد آر) هنگامي که خدايت به موسي ندا کرد که اينک به سوي قوم ستمکار روي آور. به سوي قوم ستمکار فرعون که آيا باز هم نمي خواهند خدا ترس و پرهيزگار شوند؟ موسي عرض کرد: اي پروردگار ، از آن مي ترسم که فرعونيان سخت مرا تکذيب کنند. و (از کفر آنها) دلتنگ شوم و عقده زبانم (به هدايت آنان) باز نگردد، پس به سوي هارون (برادرم) فرست (تا با من به رسالت روانه شود).»


 


علت لکنت زبان حضرت موسي از نگاه قرآن


امروزه مشخص شده که علل رواني لکنت زبان شامل ناراحتي از محيط، ترس، اضطراب، نگراني و عدم اعتماد مي باشد. قرآن کريم در آيات فوق علت لکنت زبان حضرت موسي (ع) را چنين بيان مي کند:
فشار روحي و ناراحتي و عدم اعتماد از محيط ستمکارانه فرعون که موسي را قاتل يک نفر مصري مي داند و ترس از اين که مبادا فرعونيان متکبر او را تکذيب کنند و اين امر موجب لکنت زبان او در امر تبليغ شود، باعث شد تا او از خدا بخواهد که برادرش هارون را با او بفرستد.


 


آيه لکنت زبان


در قرآن اين روش گفتار درماني را به صورت کامل تري مي بينيم:
خداوند متعال به حضرت موسي (ع) توصيه مي کند که با فرعون به نرمي سخن بگويد: «فقولا قول لينا.» و جالب اين که به هيچ پيغمبري چنين توصيه اي نشده است.


خداوند سخن حضرت موسي (ع) را مي شنود: «انا معکم مستمعون.» و خواسته اش را برآورده مي کند: «قد اوتيت سولک يا موسي».
خداوند نه تنها لکنت حضرت موسي (ع) را به رويش نمي آورد بلکه با اين عبارت که نترسيد، من هم با شما مي شنوم و مي بينم، اضطراب او را کنار زده و به او اعتماد و اطمينان مي بخشد: «لا تخافا انني معکما اسمع و اري».


حضرت موسي (ع) با دعا به روان درماني مي پردازد و خود را تسکين مي دهد لذا مشکل لکنت زبان وي از سر چشمه آن که ترس و دلتنگي و اضطراب دروني است، شفا مي يابد: «قال رب اشرح لي صدري و يسر لي امري واحلل عقده من لساني يفقهوا قولي.»؛ «گفت: پروردگارا به من شرح صدر عنايت فرما و کار مرا آسان گردان و گره از زبانم بگشاي تا گفتار مرا بفهمند.»


 


راهکار جايگزين دعاي لکنت زبان و درمان قطعي و بدون بازگشت لکنت زبان


شيوه درماني ما در مرکز توانمندسازي ذهن متفاوت بوده و از تمرين ها ذهني و تکنيک هاي گفتاري براي درمان لکنت زبان استفاده مي شود  و از هرگونه ابزار و دعا  و داروي لکنت زبان استفاده نمي شود.


 


copyright: http://mindecenter.com/news.php?id=430



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

قیمت فرمالین kjhgf12 فارسی گات rasaweb هیچ رزین سختی گیر Rosendo Lisa آن شخص نوشت netindiaa.parsablog.com